top of page

Telefon

29883401

Email

Mine produktioner

 

Ramadan, skat og indeklima

Emnefeltet spænder bredt på de produktioner, jeg indtil videre har lavet. Jeg nyder at sætte mig ind i nye og anderledes emner, og håber, at den viden, jeg viderebringer, vækker en interesse hos folk til at lære endnu mere om emnet.

Artikel om ramadanbelysning: Vi lever i et mangfoldigt samfund med mange forskellige religioner, traditioner og mennesker. Og i min optik, skal der være plads til os alle. Derfor skrev jeg artiklen om ramadan på Nørrebro. Jeg bor selv en spytklat fra lysskiltet og jeg måtte bare vide, hvorfor der i år kom ramadanbelysning op, når det ellers ikke har været set i de københavnske gader. Emnet skabte også stor debat på sociale medier, og en række andre nyhedsmedier bragte også historien på deres kanaler.

 

Penge tilbage i skat er et af årets helt store højdepunkter, og derfor lå artiklen også som den mest læste hos TV2 Kosmopol i godt et par dage.

 

Indeklima, helbred og vejret er noget, som alle danskere kan smalltalke om. Jeg har i min 2-årige karriere som student hos LB Forsikring produceret en lang række pressemeddelelser.

Klik på dem herunder for at læse dem.


 

IMG_5732.png
IMG_5727.png
IMG_5728.png
D8B95623-E3A8-433F-ADC4-7FB14CFCFBD6.jpeg
bottom of page